Prijavite se i budite dio fokus grupe u okviru projekta „The Sexual Theatre – A Feminist Readings of Classics“

Kancelarija za mlade Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva i JU "Grad teatar" pozivaju sve mlade da se prijave i budu dio fokus grupe sa dramaturškinjom iz Portugala, u okviru projekta „The Sexual Theatre – A Feminist Readings of Classics“.

Ako imate između 15 i 30 godina, ovo je jedinstvena prilika da budete dio fokus grupe gdje ćete moći da podijelite svoja iskustva i mišljenja o rodnoj ravnopravnosti i patrijarhatu. Vaš glas je važan!

Datum: 21. jun u 19h

Lokacija: Omladinski klub, Budva

Djevojke i momci su podjednako dobrodošli!

Događaj će se odvijati na engleskom jeziku, ali ne brini! Biće obezbijeđena pomoć oko prevoda, tako da se slobodno pridruži i učestvuj!

Ova aktivnost je organizovana na inicijativu JU „Grad teatar“, a vaši stavovi će pomoći u kreiranju novog dramskog teksta koji će se baviti ključnim problemima sa kojima se žene susreću.

Prijavite se i budite dio promjene!

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfnRPyb6BWosh.../viewform

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti