Prijavljeno nelegalno korišćenje plaže na Svetom Stefanu

Javno preduzeće prijavilo je Upravi za inspekcijske posove u Podgorici, kao i budvanskoj Komunalnoj policiji i inspekciji slučaj korišćenja kupališta na Svetom Stefanu ,za koje nije zaključen aneks ugovora.

Kako se navodi u prijavi, u koju su "Primorske novine imale uvid", na kupalištu broj 21 E u Atlasu Crnogorskih plaža, korisnika B.Dj. na lokalitetu Sveti Stefan postavljen je plažni mobilijar,tuševi,spasilačka kula, kabine za presvlačenje, table za dnevni red...Kupalište je u funkciji, a da nije prethodno zaključen aneks ugovora.

Od inspekcijskih službi zahtijeva se da izvrši kontrolu.

 
 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti