Prijetio supruzi da će je ubiti, sproveden u Spuž na 30 dana

Hercegnovljaninu R.P. (46) je pred Sudom za prekršaje u hitnom postupku zbog prijetnji supruzi izrečena kazna zatvora u trajanju od 30 dana, nakon čega je sudija Andrija Vojvoduć odlučio da se odmah uputi u UIKS Spuž na izdržavanje kazne.

“Okrivljeni je oglašen krivim, jer je u postupku dokazano da je tokom jučerašnjeg dana prijetio supruzi da će je lišiti života, kao i njihove komšije, cijelo vrijeme držeći u ruci startni pištolj.Pored kazne zatvora, izrečena mu je i zaštitna mjera zabrana uznemiravanja žrtve nasilja u trajanju od jedne godine”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti