Produženo radno vrijeme ugostitelja tokom karnevala

Povodom održavanja 21. Međunarodnog budvanskog karnevala, u periodu od ponedjeljka, 29. aprila, zaključno sa srijedom, 1. majem 2024. godine, Turistička organizacija opštine Budva je dobila rješenje od Opštine Budva o produžetku emitovanja muzike na otvorenom do 2 sata iza ponoći.

Budvanski ugostitelji koji žele da produže radno vrijeme i u svojim ugostiteljskim objektima do 2 sata iz ponoći, takođe su u obavezi da podnesu zahtjev Opštini Budva, Sekretarijatu za privredu, radi pribavljanja rješenja o produžetku muzike u samom ugostiteljskom objektu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti