Projekat Porto Montenegro predstavljen na ekskluzivnom dogadjaju za partnere i potencijalne investitore u susret EXPO 2020

U saradnji sa glavnom razvojnom kompanijom Nakheel (Nakil), Porto Montenegro je ove sedmice predstavljen na događaju u Dubaiju kome je prisustvovalo preko 400 zvanica iz svijeta biznisa, investicija i aktivnog tržišta nekretnina.

Događaj je organizovan uoči EXPO 2020, globalnog, prestižnog događaja na kojem će se Crna Gora u narednom periodu predstaviti kao atraktivna destinacija za ulaganje.

Porto Montenegro je u sklopu događaja privukao pažnju mnogobrojnih partnerskih agencija koje na tržištu u Emiratima posluju već duži niz godina, a kao posebnu prednost projekta posjetioci su istakli lokaciju u srcu Evrope, pogodne klimatske prilike, solidne razvojne i investicione uslove, rast investicije, rastuće stope turizma, blizinu aerodroma i idealne uslove za bezbrižan cjelogodišni život.

Ove godine, zahvaljujući direktnim letovima iz Dubaija kao i aktivnom trendu dalje popularizacije Crne Gore kao atraktivne turističke destinacije, primjetan je porast broja posjetilaca iz UAE, te uopšteno iz zemalja bliskoistočnog regiona.

Mogućnost ulaganja u Porto Montenegru u prošloj godini je proširena i na prodaju nekretnina u izgradnji u zoni Boka Place – sa mogućnošću dobijanja crnogorskog državljanstva ulaganjem u kvalifikovane nekretnine u ograničenom trajanju do početka naredne godine. 

Boka Place je nova zajednica sačinjena od 213 hotelskih i privatnih rezidencija dostupnih kao apartmani, dupleksi i penthausi. Ovaj novi kompleks mješovite namjene nudi objekte s 5* i moderan wellness koncept, sa novim luksuznim hotelom SIRO - fokusiranim na wellness, sa 240 soba, nizom maloprodajnih, gastronomskih i zabavnih sadržaja kao i pristup ekskluzivnom programu upravljanja M-Rezidencijama za vlasnike privatnih stanova koji se ne nalaze pod upravom hotela.

Izgradnja Boka Place naselja je u toku, s očekivanim završetkom radova u četvrtom kvartalu 2023. godine.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti