Promocija Budve u Beogradu „Budvanska jutra na Savskoj promenadi“

U cilju promocije postsezone na budvanskoj rivijeri, TO Budva će u Beogradu, od 25. do 29. avgusta, organizovati niz zanimljivih događaja u turističko-informativnom birou na Savskoj promenadi, u saradnji sa turističkom privredom našeg grada pod nazivom "Budvanska jutra na Savskoj promenadi".

Cijene u hotelskom smještaju za period septembar/oktobar, koje su za oko 30% niže u odnosu na jul i avgust, objedinjene su u jednom flajeru koji će, zajedno sa promo materijalom destinacije, biti dostupan svim posjetiocima.

U subotu i nedelju (27. i 28. avgusta) u prijepodnevnim satima (od 9 do 12 sati) posjetioci info-biroa TO Budve u Beogradu biće usluženi besplatnim primorskim specijalitetima (ruštulama i fugacom) i ukusnom jutarnjom kafom, a za najmlađe je obezbjeđen veliki broj šarenih balona.

Jutarnja kafa sa predstavnicima medija planirana je za subotu, 27. avgusta u 11 sati.

Predstavnici TO Budve će, tokom boravka u Beogradu, promovisati i najaviti dva događaja u svojoj organizaciji koji će obilježiti period postsezone - Petrovačku noć koja će se održati 3. septembra i Dan Širuna koji je planiran za 8. oktobar.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas da jutarnju kafu sa mirisom mora popijemo zajedno u Beogradu!

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti