Promocija Crne Gore u Ukrajini

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom ekonomskog razvoja, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstaviće aktuelnu ponudu destinacije na 26. međunarodnom turističkom sajmu „Uitt - Kyev International Travel & Tourism Exhibition 2021.“, koji se održava u periodu od 11. do 13. maja tekuće godine, u Kijevu.

Riječ je o vodećem ukrajinskom sajmu putovanja i turizma koji okuplja preko 200 izlagača iz više od 30 svjetskih destinacija i oko 18 000 profesionalaca iz oblasti turizma i putovanja, uključujući turističke organizacije, avio kompanije, hotele i hotelska preduzeća, turističke agencije i turoperatore, PR kuće itd.

Delegaciju Crne Gore predvodi državna sekretarka za turizam u Ministarstvu ekonomskog razvoja Ivana Đurović, koja će se ovom prilikom sastati sa direktoricom Državne agencije Ukrajine za razvoj turizma, kao i sa predsjednicom Global Healthcare Travel i predsjednicom Ukrajinskog udruženja medicinskog turizma.

Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a kao učesnici sajma, svoju ponudu predstaviće i lokalne turističke organizacije Budve i Bara, hotelske kompanije „Montenegro Stars“ i “Budvanska Rivijera“, kao i turistička agencija „Talas M DMC.“

Imajući u vidu da ovaj međunarodni turistički sajam okuplja veliki broj turoperatora i agenata koji dolaze da formiraju svoju tržišnu ponudu za predstojeću turističku sezonu, predstavlja odličnu platformu za promovisanje aktuelne turističke ponude naše zemlje na emitivnom tržištu Ukrajine, ali i priliku da predstavnici Crne Gore uspostave saradnju sa predstavnicima ukrajinske turističke privrede.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti