Promocija novogodišnjeg programa u Sarajevu

U Sarajevu je danas, u prisustvu velikog broja medija iz Bosne i Hercegovine, a u organizaciji TO Budva, održana promocija novogodišnjih svečanih koncerata u gradovima crnogorskog primorja. Predstavnici medija i turističkih agencija ujedno su pozvani i u zimske skijališne centre Crne Gore.

Pored predstavnika LTO Ulcinj, Bar, Tivat, Kotor i Herceg Novi svečanom događaju koji je organizovan u hotelu "Evropa" u srcu Sarajeva prisustvovali su i predstavnici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, kao i Esmir Cikotić, predstavnik Ambasade Crne Gore u Bosni i Hercegovini.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti