Promocija u Hrvatskoj: Veliko interesovanje za novogodišnje praznike i zimski odmor u Crnoj Gori

U susret zimskoj turističkoj sezoni, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) organizovala je pres konferencije i promotivne događaje u Dubrovniku i Splitu.

Na pres konferenciji u Dubrovniku, koja je održana 20. novembra prezentovana je zimska turistička ponuda naše destinacije, s posebnim fokusom na novogodišnje praznike. Među brojnim medijima koji su prisustvovali konferenciji, našli su se predstavici HRT, Dubrovačke televizije, Dubrovački Vijesnik/Slobodna Dalmacija, Nova TV, TV Libertas, TV Jadran Vijesti i brojnih portala.

Nakon promocije u Dubrovniku, organizovan je promotivni događaj u Splitu, koji je privukao veliki broj posjetilaca. Zvuci Gradske muzike Kotora zainteresovali su brojne građane Splita da saznaju više o novitetima tokom zimske sezone u Crnoj Gori

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti