Promocija u Novim Sadu

U okviru ovogodišnje regionalne road show kampanje, koju NTO CG realizuje u saradnji sa lokalnim TO u regionu, a u cilju promocije ljetnje turističke sezone, TO Budva organizuje promotivni događaj u Novom Sadu, gradu pobratimu Budve!

Na jučerašnjoj konferenciji za medije, održanoj u hotelu "Pupin", bili su prisutni najeminentniji mediji Novog Sada i Vojvodine i iskazali veliko interesovanje za ovogodišnjom ponudom Crne Gore, a predstavnici NTO-a i lokalnih TO Budve, Bara, Herceg Novog, Tivta i Podgorice, kao i avio kompanije Air Montenegro, detaljno su ih upoznali sa svim onim što Crna Gora nudi.

 U nastavku promotivnih aktivnosti u organizaciji TO Budve, na platou ispred TC “Promenada”, od 18 sati nastupaju muzičke zvijezde i miljenice publike, Leontina i Ivana Peters, a posjetioci imaju priliku i da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom Crne Gore kroz promotivni materijal.

Program na platou će upotpuniti performans uličnih umjetnika – UV dance – mornari na štulama.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti