Promocija zbornika dječijih radova STOP NASILJU! U programu proslave Dana opštine Budva

U okviru obilježavanja Dana opštine Budva programima koje organizuje Narodna Biblioteka Budve, u ponedjeljak, 20. novembra u holu Akademije znanja sa početkom u 18 časova, Biblioteka i NVO Talas, Budva predstaviće zbornik dječijih radova "STOP NASILJU!".

Zbornik literarnih i likovnih radova djece uredile su profesorice Zorica Joksimović i Sanja Pantović, a zbornik će predstaviti profesorica Zorica Joksimović i psihološkinja Sonja Radović, dok će nagrađeni učenici, djeca budvanskih osnovnih škola, čitati svoje radove.

Predgovor Zborniku napisala je Zorica Joksimović, izbor likovnih radova napravila je Ana Bastać Martinović, na naslovnoj strani nalazi se likovni rad Ksenije Božović, a na poleđini rad Nikolete Tomović, obje učenice JU Druga osnovna škola, Budva.

Nagrađeni su poetski i prozni radovi učenika u kategoriji nižih i viših razreda osnovnih škola kao i likovni radovi učenika u istim kategorijama.

Pod okriljem Narodne biblioteke Budve organizuju su besplatne radionice Stop nasilju! za niže i više razrede osnovnih škola

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti