Promocijom u Tirani uspješno zaokružena Roadshow kampanja NTOCG u regionu

Roadshow kampanja u regionu koju Nacionalna turistička organizacija Crne Gore realizuje u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, uspješno je zaokružena današnjom promocijom u Tirani.

Promotivni događaj za medije organizovan je u hotelu Rogner u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Republici Albaniji i lokalnim turističkim organizacijama Budve, Bara, Tivta, Kotora, Podgorice, Rožaja i Kolašina.
"Crna Gora je godinama jedna od omiljenih destinacija turistima iz Albanije, kako tokom ljeta, tako i tokom zime kada u velikom broju dolaze na skijanje. Ove godine, biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo sa unaprijeđenom i raznovrsnom ponudom i pristupačnim cijenama, a vaša zdravstvena bezbjednost nam je na prvom mjestu", poručili su predstavnici NTOCG i lokalnih turističkih organizacija na promociji u Tirani.
Promociju su ispratile albanska nacionalna televizija RTSH i televizija Report, portal  Shqptarija.com i druge. Budući da Crna Gora poslednjih godina  privlači sve veću pažnju turista sa tržišta Albanije, o čemu najbolje govori i turistički promet sa ovog tržišta, ostvaren u godini prije pandemije, kada je Crnu Goru posjetilo oko 80.000 turista iz Albanije, koji su ostvarili oko 250.000 noćenja, NTOCG u kontinuitetu realizuje promotivne aktivnosti na ovom važnom emitivnom tržištu. Tokom zimskih mjeseci turisti iz Albanije bili su najbrojniji gosti na crnogorskim planinama, a imajući u vidu najave i interesovanje sa ovog tržišta, očekuje se nastavak pozitivnih trendova i tokom ljetnjih mjeseci.
Podsjećamo, NTOCG u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, u susret ljetnjoj turističkoj sezoni, organizovala je Roadshow kampanju u zemljama regiona. Promocija koja je podrazumijevala susrete sa medijima, promotivne događaje na gradskim trgovima, nagradne igre, intervjue i gostovanja u medijima sa nacionalnom pokrivenošću, uspješno je realizovana u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Banja Luci, Bijeljini, Sarajevu, Skoplju, Prištini i Tirani.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti