Promovisana ponuda Budve u Prištini

Pred mnogobrojnim predstavnicima kosovskih medija, u hotelu "Sirius" u Prištini je danas održana konferencija za novinare u okviru koje je svoju turističku destinaciju predstavila i Budva.

Novinari su izrazili posebno interesovanje za ponudu budvanske rivijere, naglasivši da su, pored Ulcinja, Budva i Cetinje dva grada koje bi sa posebnim zadovoljstvom voljeli bolje da upoznaju. O raznovrsnosti i ljepoti cjelokupne države govorila je Ljiljana Čukić, predstavnica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, dok su svoje gradove predstavili predstavnici Ulcinja, Podgorice i Cetinja  - Gzim Hajdinaga (direktor), Biserka Stamatović i Oskar Huter (direktor).
Predstavnica TO Budva, Tijana Kotarac je naglasila značaj regionalnog tržišta u sezoni 2022, predstavila potencijale najznačajnije turističke destinacije u Crnoj Gori i pozvala turiste sa Kosova, poput kolega iz ostalih LTO, da posjete Budvu i Crnu Goru i upoznaju se sa predivnom obalom i zaleđem. Pored izuzetno velikog broja zainteresovanih medija,  prezentaciji Crne Gore u Prištini su prisustvovali i predstavnici turističke privrede Kosova, a prisutne zvanice je pozdravila i Ferisa Dacić, predstavnica Ambasade Crne Gore na Kosovu. Pres konferencija je organizovana u okviru nastupa crnogorske turističke privrede i destinacija na Međunarodnom sajmu turizma i sporta.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti