Pukla guma: Putnici na pisti u Nepalu gurali avion

Na pisti aerodroma u Nepalu zabilježena je nesvakidanšnja scena.

Snimak putnika koji guraju avion na pisti u Nepalu postao je viralan na društvenim mrežama. Nesvakidašnji događaj , kako prenosi klix.ba, je rezultat pucanja gume na avionu, zbog čega se nije mogao kretati pistom aerodroma Bajura u Koltiju.

Riječ je o laganom avionu Twin Otter kompanije Tara Air, koji se zaostavio nasred piste zbog pucanja gume pa od polijetanja nije bilo ništa. S obzirom na činjenicu da aerodrom nije imao sredstva da pomjeri avion, putnici i članovi osiguranja su uzeli stvar u svoje ruke te su pogurali avion.

"Akcija" je trajal dvadesetak minuta, a avion je odguran na sigurno kako ne bi smetao avionima koji polijeću i slijeću.

Kasnije je stigao drugi avion s rezervnim dijelovima i serviserima koji su ubrzo zamijenili gumu pa je avion poletio.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti