Putovanje kroz vrijeme: Novu godinu slavili dvaput, avion poletio u januaru, a sletio u decembru

Let aviokompanije All Nippon Airways iz Tokija za Los Angeles poletio je prvog januara 2024. godine, a sletio 31. decembra 2023. godine.

Uzevši u obzir veliku vremensku razliku između ova dva grada, kako prenosi klix.ba, putnici koji su bili na letu imali su priliku proslaviti Novu godinu u Tokyju, a potom se vratiti u staru i ponovo dočekati prvi januar na drugom kontitentu.

Radi se o avionu koji je iz Tokija poletio u 1:06 iza ponoći prvog januara, a u Los Angeles je sletio u 17:12 sati 31. decembra.

Na stranici Flightradar24.com podijeljena je informacija o ovom letu uz opis: "Putovanje kroz vrijeme je moguće".

"Putnici na letu #NH106 poletjeli su iz Tokija 2024. godine i sletili u Los Angeles još u 2023. godini", naveli su dalje uz hashtag "povratak u budućnost".

Isto se desilo i prošle godine kada je avion iz južnokorejskog Seoula prvog januara letio u San Francisco.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti