Rade projekat uređenja gradskog plivališta na Pizani

Opština Budva raspisala je javni poziv za ZA NABAVKU USLUGA IZRADE PROJEKTA IZVEDENOG STANJA GRADSKOG PLIVALIŠTA "PIZANA". Procijenjena vrijednost javne nabavke je 12 hiljada eura.

Ovim će biti napravljen prvi korak ka započinjanju obimne rekonstrukcije otvorenog bazena koji se nalazi u izuzetno lošem stanju. Podsjećamo, kako su " Primorske novine" ranije objavile, Plivački vaterpolo klub "Budva", koji gazduje sa bazenom i Mjesna zajednica "Stari grad" pozvali su Opštinu i državu Crnu Goru da se započne sa rekonstrukcijom bazena i vrati duh Budvi, koja ga je izgubila uništavanjem otvorenog bazena. Bazen, koji je iznjedrio najbolje plivače i vaterpoliste Crne Gore,star gotovo pola vijeka, nalazi se u okviru gradske marine, ali nažalost, kupanje u njemu više nije ni zadravstveno, a ni fizički bezbjedno, zbog višegodišnjeg nemara, koji je od njega napravio deponiju umjesto sportskog objekta.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti