Nova kolekcija nakita Misahara promovisana u Porto Montenegru

NOVA KOLEKCIJA NAKITA MISAHARA PROMOVISANA U PORTO MONTENEGRU

RASKOŠNI DOGAĐAJ NA JADRANSKOJ OBALI

 

 

Nova kolekcija luksuznog nakita američkog brenda Misahara pod nazivom The Adriatic predstavljena je na ekskluzivnom događaju ove subote u marini Porto Montenegro. Misaharin događaj predstavljao je spektakularnu Bond žurku, sa tematikom pljačke nakita koji je sijao medju VIP gostima. Kulminacija događaja nesumnjivo je bio dolazak agenta koji se padobranom spustio na mol 1 Porto Montenegra, i sa modelima prošetao među zvanicama.

ZXDladYJNBTGx2KTAr76YIkgQAH7tKYFR61Ga7KcQz4.jpeg

Kolekcija The Adriatic kreirana je avangardnim i vanvremenskim pristupom, i otjelotvoruje Misaharin stil inspirisan putovanjima širom svijeta. Svaki komad je ručno pravljen i jedinstven, a karakterišu ga prepoznatljive boje Jadrana. Nijansa plave boje predstavlja Jadransko more, dok žuta, narandžasta i ljubičasta simbolišu zalazak sunca na morskoj vodi, a zemljani tonovi strme planine.

_qNfdQQr8hAUT_-gQTB454YXM8YEqtcWkUR5zrax0cU.jpeg

Željela sam da moja najnovija kolekcija bude promovisana upravo u Porto Montenegru, jer je Jadran centar mojih porodičnih korijena. Svoja ljeta od malena provodim na Jadranskom moru, a ljepota ovog podneblja inspirisala je čitavu kolekciju. Balkansko nasljeđe mi je veoma važno, tako da sam presrećna što događaj organizujem upravo u Tivtu, u Crnoj  Gori. – rekla je vlasnica brenda i dizajnerka, Lepa Roskop, koja živi i radi u Americi.

Modeli su nosili raskošne kolekcije dizajnerke Biljane Tipsarević.

nFuTPkyH7ihCLnlHvr4bPCNR3P39Rvhb4MkPkPNYC3E.jpeg

 

5UUJ3BhsyqCAykWFN8Nul_s9cIzmOzaiMDxLLeIYWjs.jpeg

TC13_2381.jpg

TC13_2725.jpg

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti