Raspisan javni poziv: Izvorni budvanski suveniri

Turistička organizacija raspisala je JAVNI POZIV za izbor i otkup izvornih budvanskih suvenira.

“ U skladu sa Programom rada i Finansijskim planom za 2022. godinu, Turistička organizacija opštine Budva, objavljuje JAVNI POZIV za izbor i otkup izvornih budvanskih suvenira.
U želji da i ubuduće doprinosi očuvanju i stvaranju prepoznatljivog i privlačnog turističkog ambijenta  kroz promociju Budve, Turistička organizacija opštine Budva poziva sve zainteresovane za podnošenje prijava po Javnom pozivu za izbor i otkup suvenira koji će odražavati autentične kulturne, istorijske, prirodne i turističke karakteristike budvanske rivijere i njene okoline”, navode iz TO Budve.

Rok za dostavljanje prijava je 10. oktobar  2022. godine, do 14 časova.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti