Red Bull Sidrun - Vaterpolo atrakcija

Nešto što svi volimo igrati ili bar gledati u predvečernjim časovima, na gradskom bazenu - vaterpolo na jedan go, Red Bull je odlučio pretvoriti u marketinši potez za pamćenje.

 

RedBullSidrun3_1.jpg

 

Svi znamo da se u Novom, Kotoru, Budvi, od jutra do večeri smenjuju ekipe na otvorenim gradskim bazenima i igraju dok se god stative nadziru. Red Bull je to prepoznao i, u susjednoj Hrvatskoj, po svim većim gradovima organizovao amatersko vaterpolo takmičenje 3 na 3 u kojem igrači igraju jedni protiv drugih na jedan gol uz pomoć nezavisnog golmana, koji je za razliku od svih igrača jedini profesionalac. Pobjednička je ona ekipa koja prva ostvari 11 pogodaka ili koja je nakon 10 minuta igre u vođstvu.

RedBullSidrun1_1.jpg

 

Veliko finale se igralo u Dubrovniku, a i mi smo imali predstavnika - ekipa Monteniggersi (VANJA VUKSANOVIĆ, IVO MARTINOVIĆ, JOVAN KRIVOKAPIĆ, NEMANJA ŽIVOINOV) koja je ujedno bila i najmlađa ekipa na prvenstvu. Sva četvorica su studenti, a uzeli su ime popularne naše rap/hip-hop grupe iz  ’90-ih. Na golu su se smjenjivali golmani hrvatske vaterpolo reprezentacije Frano Vićan i Josip Pavić, a trofej i nagradu - put u Austriju na Formulu1 je osvojila ekipa domaćina Podrum, koja je u finalu dobila šibenačku ekipu PowerPuff Girls.

Eto ideje za crnogorski vaterpolo savez, bez čekanja da Red Bull proširi igre i na naše bazene. Pogledajte slike i odličan video:

red-bull-sidrun-2014-3.jpgred-bull-sidrun-2014-4.jpgred-bull-sidrun-2014.jpg

 

red-bull-sidrun-2014-5.jpgred-bull-sidrun-2014-6.jpg

PODIJELI

Tagged under

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti