RedBull Air Race u Rovinju - sve ulaznice rasprodane, kafići i restorani krcati

Ili: zašto je formula na vodi u Budvi bila dobra ideja, koja je prebrzo odbačena

Red Bull Air Race koji je izvanredno organizovan donio je ovom gradu ne samo na hiljade posjetitelja već i više od tristo akreditovanih novinara iz cijelog svijeta (vrlo važno za reklamu), kao i pravi dašak događanja kakva su sasvim uobičajena u velikim svjetskim metropolama.

rovinj-sve-ulaznice-rasprodane-kafici-i-restorani-krcati_4.jpg.620x440_q85_crop.jpg

Gotovo sve ulaznice rasprodane

Na hiljade plavih, crvenih i sivih sjedišta na tribinama tokom jutra popunili su gosti iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, prije svega Austrije otkuda su došli brojni navijači i veliki ljubitelji ove adrenalinske trke koja se zadnji put održala prije četiri godine. 

rovinj-sve-ulaznice-rasprodane-kafici-i-restorani-krcati.jpg.620x440_q85_crop.jpg

Kafići i restorani krcati od jutra

Rovinjski kafići i restorani od ranog su jutra bili krcati, ugostitelji su radili punom parom, a prirodno se na stolovima nudilo i energetsko piće po kojem i takmičenje nosi ime. "Kommen sie spaeter bei uns essen", pozivali su ugostitelji grupe austrijskih turista.

  • To je jedan od najboljih načina i primjera kako treba kreirati motive dolaska i tijekom pred i posezone. Hrvatska će imati još nekoliko ovakvih premium zbivanja kao što je Ultra, a dolaze nam i bikeri u Biograd. I to su priredbe kakvih Hrvatska treba već naredne godine imati pet - šest, ako ne i deset, na taj način da se na itinerere upisujemo puno ranije nego što smo to dosad radili, istakao je hrvatski ministar turizma Darko Lorencin.
  • foto: Mihaela Mofardin & Darko Zima izvor: istranews.in

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti