Regionalni vodovod: Ispitivanje kvaliteta vode

Regionalni vodovod Crnogorsko primorje raspisao je javni tender za izbor ponuđača kojem će povjeriti ispitivanje kvaliteta vode u sistemu kojim se napaja Crnogorsko primorje.

U javnom pozivu u koji se Primorske novine imale uvid, navodi se da  će za ovu javnu nabavku državna kompanija izdvojiti 48. 400 eura.
Rok izvršenja ugovora je 12 mjeseci, a mjesto izvršenja su vodozahvat Bolje sestre, Grbavci, Podgorica i objekti u opštinama Crnogorskog primorja.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti