Ruskinja kažnjena zbog zanemarivanja djeteta: opojna droga marihuana u Osnovnoj školi

Dana 28.06.2022.godine sud za prekršaje u Budvi ruskoj državljanki Z.V (1986) sa privremenim boravkom u Budvi izrekao je kaznu u iznosu od 250€ zbog prekršaja zanemarivanja u vaspitanju i podizanju svog djeteta iz čl. 37.st.1.tač.1 Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

Okrivljena je sankcionisana jer je dana 13.05.2022.godine utvrđeno da njen 13-godišnji sin u drugoj osnovnoj školi u Budvi posjeduje manju količinu opojne droge marihuana, o čemu je Upravu policije obavijestilo osoblje škole. 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti