Ruskinja uhapšena: objavila da je osoblje hotela Avala zaraženo koronavirusom

Tivatska policija uhapsila je Ruskinju A.G. (35) zbog sumnje da je počinila krivično djelo širenje panike i nereda u vezi korona virusa.

Ona je na društvenoj mreži objavila da je u Crnoj Gori oboljelo oko 1000 ljudi od korona virusa, da je šestoro umrlo i da Crnu Goru očekuje scenario kao u Italiji.

 

Kako je saopšteno iz policije ruska državljanka je objavila i da je osoblje hotela „Avala“ zaraženo korona virusom , te da je hospitaliozovano.

"Policija je locirala i lišila slobode A.G. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo širenje panike i nereda i ona će biti privedena nadležnom tužiocu u Kotoru", dodaje se u saopštenju Uprave policije.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti