Porto Montenegro na sajmu nautike u Kini

Niz prestižnih martovskih manifestacija na kojima kompanija Adriatic Marinas predstavlja marinu Porto Montenegro nastavlja se sajamskim nastupima na azijskom tržištu, i to na Sajmu nautike u gradu Hainanu, regija Sanya u Kini. Sajam se održava od četvrtka 27. do nedjelje 30. marta.

Porto Montenegro se kroz ovaj sajam prvi put zvanično predstavlja kineskom tržištu, koje je od izuzetne važnosti ne samo za projekat, već i za čitavu Crnu Goru kao elitnu turističku destinaciju. Zanimljivo je da je marina Porto Montenegro jedina marina iz čitavog Mediterana koja se predstavlja na ovom prestižnom četvorodnevnom sajmu.

2014_03_Sajam_nautike_u_Hainanu_Kina_2.jpg

Cilj Porto Montenegro tima je prezentacija samog proizvoda posjetiocima sajma – potencijalnim klijentima i brojnim novinarima, ali i uspostavljanje dugoročnih partnerstava sa jahting i lifestyle organizacijama i agentima koji promovišu i predstavljaju nautičke i rezidencijalne projekte iz čitavog svijeta klijentima iz Kine visoke platežne moći.

 

Kineski Rendez-vous okupio je najveća imena nautičke industrije kao što su Ferretti, Feadship, Azimut, Princess, Beneteau, Sanlorenzo, ali i mnoge brokere i brodogradilišta iz regije Sanya.

 

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas koji se nalaze na sajmu javljaju da su vremenski uslovi u Hainanu odlični, da je sajam izuzetno elegantan, dobro organizovan, te da se kroz marinu i popularni Visun Royal jahting klub organizuju brojni događaji, druženja i kokteli.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti