Porto Montenegro se predstavio na sajmovima u Moskvi

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas predstavili su danas (18.03.) nautičko-turistički kompleks Porto Montenegro na jednodnevnom Condé Nast Traveller luksuznom sajmu putovanja, koji je održan u Moskvi. Sajam je okupio preko 400 vodećih subjekata u turističkoj industriji i reportažne novinare, a učesnici su pokazali veliko interesovanje za Porto Montenegro, ali i čitavu Crnu Goru kao turističku destinaciju u usponu.

Ovog ljeta kinesko izdanje magazina Condé Nast Traveller priprema reportažu o Crnoj Gori kao o jednoj od trenutno najinteresantnijih svjetskih destinacija, sa posebnim osvrtom na Porto Montenegro, a današnji sajamski nastup je odlična prilika da se predstavnici kompanije sretnu sa ljubiteljima ovog magazina, koji često po njegovoj preporuci biraju svoju elitnu destinaciju za odmor.

Conde_Nast_Traveler.jpg

Dan ranije, 17. marta, Porto Montenegro  je predstavljen na 10. Moskva MICE Forumu, jednom od najznačajnijih evropskih foruma kongresne industrije i poslovnih putovanja. Produktivnost sajamskog nastupa u Moskvi ogleda se u nizu održanih sastanaka sa liderima u organizaciji biznis potovanja, na kojima je tim Porto Montenegra predstavio kompletan paket za kongresni turizam Sa otvaranjem hotela Regent u ljeto ove godine, i svim sadržajima luksuzne marine i naselja, MICE turizam može značajno da utiče na produžetak turističke sezone, a podstiče i razvoj drugih vidova turizma i sadržaja kao što su jedrenje, sportski i nautički događaji.

 

Međunarodna izložba jahti i brodova - Moscow Boat Show, od 11. do16. marta, bila je odlična platforma za predstavljanje novih proizvoda, procjenu tržišta i trendova u nautičkoj oblasti u Rusiji, ali i dobro mjesto za uspostavljanje dugotrajnih i  profitabilnih partnertava. Najveći događaj u Moskvi iz ove oblasti po sedmi put je okupio najimpresivnije predstavnike jahting svijeta, kapetane, jedriličare i, uopšte, ljubitelje nautike.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti