Saobraćajna nesreći u Budvi - teško povrijeđen biciklista

Saobraćajna nesreći u Budvi - teško povrijeđen biciklista

U saobraćajnoj nesreći na bulevaru u Budvi teško je povrijeđen biciklista. Bijela Nisan Micra, budvanskih registarskih oznaka je udarila biciklistu koji je, navodno, u tom momentu prešao sa trotoara na kolovoznu traku. Nesreća se desila na bulevaru kod "Jolly apartmana" u pravcu prema Bečićima.

Biciklista, sedamdesetpetogodišnjak, je sa teškim povredama glave prebačen u Opštu bolnicu u Kotoru, brzom intervencijom budvanske Hitne pomoći. 

Saobraćaj je bio zatvoren duže od sat vremena dok je sudija osnovnog suda završio uviđaj.

Picture_001_copy.jpg

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti