Sarajliji 15 dana zatvora zbog nezaustavljanja na znak ‘Stop’

Okrivljenj H.Ž. (1980) iz Sarajeva, oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, jer prethodne večeri nije stao na znak ‘Stop’ koji su prilikom kontrole saobraćaja na propisan način istakli pripadnici Uprave policije OB Budva.

“Njemu je uz zatvorsku kaznu izrečena i zabrana upravljanja vozilima na teritoriji CG u trajanju od 4 mjeseca. Kao strani državljanin, odmah po izricanju kazne je sproveden u UIKS Spuž na izdržavanje”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti