SeaRock Festival predstavio novo vizuelno rješenje za 2014

SeaRock Festival iz Kotora predstavio je novo vizuelno rješenje za 2014. Ove godine postere, majice i čitavu vizuelnu prezentaciju festivala krasiće jegulja, a da li je u pitanju pitoma ribica ili morska neman prosudite sami. Dizajn je i ovog puta rad Borisa Moškova, diplomiranog dizajnera iz Kotora.

U cilju da stvori što definisaniji vizuelni identitet,Boris Moškov već tri godine za redom kreira raznorazna morska bića koja posjećuju postere, flajere, majice i binu SeaRock-a. Da bi festival, i uopšte događaj dobio svoj puni identitet, pored muzičkog, scenskog nepohodan je i vizuelni identitet. Festival u Kotoru, skladno sa ambijentom mora i zidina starog grada do sada je ugostio hobotnicu, raka kome puca glava od rock'n'roll-a kao i jegulju koja izranja sa novim programom SeaRock-a.

 

U to ime, Boris je izjavio: Prve godine je bila hobotnica i s obzirom da su bile odlične reakcije odlučio sam da to bude zaštitni znak svake godine. Što se morskih životinja tiče nemam neki poseban razlog, sve zavisi od ideje koja mi padne na pamet, pa onda gledam koja mi se najbolje uklapa u priču. Mislim da sam prepoznao kvalitetnu ekipu koja stoji iza festivala kojoj sam htio da pomognem i ovo mi je jedan od milijih projekata na kojima sam radio do sada :).

Pored vizuelnog, jedna od važnih osobina ovog festivala je i razvijanje volonterizma. Svi članovi festivalskog tima, od osnivača, organizatora, kompletnog tima pa i do dizajnera rade volonterski i time potvrđuju da je razlika ipak moguća. Za publiku je i ove godine, ulaz na festival besplatan.

10307390_733724500024927_5586879080069181631_n.jpg

Da, podsjetimo, SeaRock festival se po četvrti put odžava na Ljetnoj pozornici u Kotoru 25. i 26. jula u Kotoru, u Crnoj Gori. Nastupaće Solid Ground ( MNE ), Stray Dogg ( SRB ), Dan Stuart ( USA ), Lovely Quincess ( CRO ), Chuck Prophet ( USA ) i Howe Gelb with band ( USA ).

1015018_556024371128275_1282358643_o.jpg

 

dizajn plakata prethodnih godina

izvor: radio Bruškin

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti