Sindikat prosvjete poziva sve da danas u 16 čadova podrže prosvjetare

Sindikat prosvjete pozvao je sve da danas u 16 čadova podrže prosvjetne radnike u Budvi. Saopštenje prenosimo u cjelosti:

U cilju podrške našim koleginicama  i kolegama, koji već sedam dana štrajkuju glađu, Sindikat prosvjete Crne Gore poziva  prosvjetne radnike da se u ponedeljak, 08.08.2022. godine,  sa početkom u 16h, okupimo u što većem broju, i pomognemo da konačno usele u davno obećane stanove.

Pozivamo sve koji čekaju stanove u Budvi,  sve prosvjetne radnike Budve, sve naše koleginice i kolege koji su u Budvi i okolini na odmoru, sve građanke i građane Budve da nam se priključe i da pošaljemo poruku direktoru zadruge Solidarno, Zoranu Stanišiću, premijeru Dritanu Abazoviću i rukovodstvu opštine Budva da se sastanu i u najkraćem roku omoguće useljenje u stanove i cijenu kvadrata od 650 eura.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti