Širun zatvorio sezonu

Širun zatvorio sezonu

Više hiljada posjetilaca do kasnih večernjih sati uživalo je u jednoj od najstarijih pučkih fešti na Jadranu "Danu širuna" koji se već pola vijeka organizuje u Budvi.

Manifestaciju koju je osnovao Klub za sportski ribolov "Širun", a organizaciono podržala Turistička organizacija Budve, i ove godine obilježila je izuzetan kulturno zabavni program, a posjetioci su imali priliku da degustiraju 1500 kilograma ribe, 1000 litara vina i 600 litara piva.

Pogledajte par fotografija sa svečanosti:

Picture_001.jpg

Picture_002.jpg

Picture_003.jpg

Picture_004.jpg

Picture_006.jpg

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti