Sjajan rezultat: Reprezentacija Crne Gore osvojila 4. mjesto

Završeno je  57. svjetsko prvenstvo u ribolovu iz usidrenog broda u Portugaliji.

Crna Gora je , kako navode, postigla i više nego očekivan rezultat 4. mjesto i zbog toga je izuzetno zadovoljna čitava reprezetacija.“Pored sjajnih kolega koji se godinama takmiče mogu reci da sam zadovoljan svojim plasmanom. Hvala svima koji su vjerovali u nas, i u mene ! Posebno se zahvaljujem svom sponzoru Sunset Fishing SUNSET FISHING OFFICIEL na ukazanom povjerenju i izuzetno dobroj opremi.

Takodje se zahvaljujem i ekipi iz Budve koje je vjerovala u mene i moj uspjeh i pomogli mi kad je bilo najpotrebnije Doo Komunalno Budva , Vodovod i kanalizacija BUDVA , TOB Budva, Bridge caffe, DETA  apartmans, Gator, Tifany restoran, K.S.R "Delfin" Budva”, naveo je član reprezentacije Ivan Dejanović.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti