Spa centar u Miločeru dobio upotrebnu dozvolu 


Spa centar u Miločeru dobio upotrebnu dozvolu  


Ministarstvo održivog razvoja i turizma izdalo je upotrebnu dozvolu za Spa centar u Miločerskom parku koji je napravljen za potrebe grad hotela “Sveti Stefan” i “Vile Miločer”.

Zakupac grad hotela, kompanija "Adriatic properties", započela je radove još u maju prošle godine, a izgradnju je vodila nikšićka kompanija "Neksan".

 

Upotrebna dozvola je izdata na Hotelsko turističko preduzeće “Miločer”, na koje se u katastru vodi zemljišni kompleks u zaleđu Kraljičine plaže, na kome je izgrađen luksuzni Spa centar. HTP “Miločer” je  upravo 2007. izdala u 42 godišnji zakup hotel “Kraljičinu plažu”, te kompletni zemljišni kompleks koji se nalazi iza istoimene plaže u Miločerskom parku, kao i parcele nedaleko od hotela “Maestral” na kojima Restis grupa planira izgradnju stambenog kompleksa za prodaju.

 

Izvještaj o izvršenom tehničkom pregledu izvedenih radova na izgradnji Spa centra “Kraljičina plaža” u Miločeru, napravila je firma “BMP inženjering” DOO iz Podgorice, koja je izabrana da izvrši pregled urađenog objekta.

 

Spa centar obuhava sedam objekata i ukupne je površine 2.500 kvadrata.

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti