Splendid se zatvara

Kompanija Montenegro stars hotels group saopštila je da zatvara prvi put bečićki hotel Splendid.

PRVI PUT U ISTORIJI NAŠ HOTEL ZATVARA VRATA Slijedeći preporuke i mjere koje je država Crna Gora propisala u u cilju zaštite i suzbijanja korona virusa COVID19, Uprava kompanije Montenegro stars Hotel Group je odlučila da zatvori svoj najveći hotel Hotel Splendid Conference & SPA Resort 5*.To uključuje i zatvaranje svih barova i restorana, koji su otvoreni i za goste koji ne odsijedaju u Splendidu, kao i restoran za zaposlene”, kazali su u kompaniji


Ističu da će Njihov najveći objekat - Wellness & SPA centar sa pripadajućim barovima i restoranima, takođe će biti zatvoren.


U najvećoj zdravstvenoj krizi na planeti, cijenili smo da je primjena ove mjere - naša dodatna obaveza. Kako smo jedan od najvećih poslodavaca u Crnoj Gori zaštita zdravlja naših zaposlenih (a trenutno je angažovano 413 i na današnji dan svi su dobrog zdravstvenog stanja), a time i svih gostiju je naš prioritet!Kompanija će raditi u minimalnom režimu rada, budući da će svi koji to mogu - raditi od kuće.Zato, uz sve mjere koje se u kompaniji primjenjuju od decembra, uz godinama važeće rigorozne procedure ISO I HACCP standarda, striktno ćemo do daljeg praktikovati sve smjernice Ministarstvo zdravlja CrneGore i Institut za javno zdravlje Crne Gore u trenutnoj epidemioloskoj situaciji”, naveli su u kompaniji.


Poručuju “Samo su život i vrijeme nenadoknadivi - zato čuvajmo zdravlje, jer zdravlje nema cijenu!"

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti