Srpskom državljaninu 15 dana zatvora zbog vožnje u pijanom stanju

Dežurni sudija Suda za prekršaje u Budvi - odjeljenja u Baru, Alija Musličić je dana 07.09.2022.godine u hitnom postupku okrivljenom G.L. (1988) iz Zemuna, izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana  zbog voznje pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2.76 g/kg.

Osim kazne, izrečena su mu i 3 kaznena boda i zabrana upravljanja vozilom B kategorije ubtrajanju od 4 mjeseca. Okrivljeni je odmah po izricanju odluke sproveden na izdržavanje zatvorske kazne u UIKS Spuž. 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti