Stefan o "navijačima"

Trener karate kluba Stefan Vukotić oglasio se danas i ispričao o teškom incidentu koji se sinoć dogodio kada su navijači Partizana demolirali salu za borilačke vještine gdje su trenirala djeca. Njegov post prenosimo u cjelosti:


Na utakmici izmedju Primorca i Partizana, navijaci “Partizana” inace drzavljani Crne Gore koji su dosli iz Niksica i Bara, uradili su sve samo ne ono zbog cega su dosli a to je da podrze klub za koji navijaju. Pored vise minutne tuce sa policijom i pokusaja da na najgori nacin povrijede svoje sugradjane, cak i to im je bilo malo pa su udarili na djecu od 4 godine!


U sali koja se nalazi pored stepenica koje vode do ulaza na tribine bazena, trenirala su djeca od 4 do 7 godina. Desetominutni pokusaj ulaska u salu svim mogucim sredstvima, desetine navijaca slomili su ulazna vrata i sva stakla koja su padala prema djeci. Ovo je ponizenje ne za naciju nego za ljudski rod. Nasa zemlja treba da se stidi ovakvih sugradjana. Zelim da se zahvalim mom ocu Ranku, pomocnom treneru Jelena Vidakovic i roditelju Drasko Kustudic koji su bili pribrani i u momentu spasavanja djece reagovali na pravi nacin! Molim sve prijatelje da objave ovaj snimak, da svi gradjani Crne Gore vide kao i svi roditelji doticnih “navijaca” kako su vaspitali svoju djecu!


Na kraju svega zelim da kazem, ponosan sam na svoje ucenike koji su bili najhrabriji sinoc, a od djevojcice koja ima 4 godine vidio sam suze i dobio komentar da place sto nismo mogli zavrsiti trening! Ove suze ce vas jednom stici

 

Video vandala pogledajte OVDJE

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti