Stigli udžbenici za osnovce

Da se školska godina polako približava, svjedoče i gužve u knjižarama. Naime,  udžbenici za osnovce su stigli, tako da se mogu kupiti, a kako navode u knjižarama, ima ih dovoljno.

Ubrzo se očekuje da će u knjižare stići i udžbenici za srednjoškolce. Kako je ranije objavljeno, cijene udžbenika su u odnosu na lani, niže za 10.4 odsto.

Cijene udžbenika za učenike osnovnih škola iznose:

I razred - 34,60 €

II razred - 41,90 €
I

II razred - 38,70 €


IV razred - 47,50 €


V razred - 55,60 €


VI razred - 68,60 €

VII razred - 84,20 €


VIII razred - 73,90 €


IX razred - 78,30 € 

Cijene za gimnaziju, sa engleskim jezikom:I razred - 95,10 €

II razred - 77,80 €


III razred - 64,90 €

IV razred - 47,10 €

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti