Stiže nevrijeme

Obilne padavine gotovo uvijek naprave pravi haos u Budvi i Petrovcu, zato sugrađani i svi oni kojima su kuće i stanovi bili na udaru poplava prilikom ranijih nepogoda, neka  budu u stanju opreza narednih dana jer meteorolozi najavljuju nevrijeme - obilne padavine i olujni vjetar.

Do kraja ove sedmice Crna Gora će biti pod snažnim uticajem ciklonske aktivnosti sa centrom u oblasti Đenovskog zaliva, što će u našoj zemlji dovesti do obilnih padavina, ali i jakog, na udare i olujnog vjetra južnih smjerova, kazao je meteorolog Branko Micev.

On je Portalu RTCG saopštio da će se ciklon, koji je u Italiji uzrokovao poplave, proširiti i na Crnu Goru, te da će osim naše zemlje, snažno pogoditi i obalu Albanije, ali i Hrvatske. 
„U Crnoj Gori će preovladavati nestabilne vremenske prilike sa kišom u centralnim i primorskim oblastima, kao i planinskom zaleđu Jadrana. U pojedinim danima, naročito tokom srijede, duvaće jak, na udare veoma jak, sa olujnim karakterom, južni vjetar. Biće obilnih padavina, a najviše kiše očekuje se tokom srijede i četvrtka", rekao je Micev.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti