Studija o uticaju pandemije na turizam

Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana (KIF ZB6) je izradio studiju Izgledi za sektor putovanja i turizma na zapadnom Balkanu 2020 (uticaj epidemije koronavirusa) / Prospects for Travelling and Tourism Sector in the Western Balkans in 2020 (impact of the coronavirus epidemic). Pogledajte analizu.

https://www.privrednakomora.me/sites/pkcg.org/files/multimedia/pages/files/2012/09/prospects_for_travelling_and_tourism_sector_in_the_western_balkans_in_2020.pdf

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti