Taksisti 15 dana zatvora, pijan vozio

Okrivljenom P.L. (1962) iz Nikšića sutkinja Katarina Vujačić Vuksanović je u hitnom postupku izrekla kazna zatvora u trajanju od 15 dana i novčanu kaznu u iznosu od 240 eura.

“On je dana 03.avgusta oko 13 časova u Budvi, upravljajući taksi vozilom u koncentraciji od 2.08 g/kg alkohola u organizmu izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom, napuštajući lice mjesta iste bez razmjene podataka o sebi i osiguranju vozila kojim je upravljao sa drugim učesnikom nezgode. Osim sankcije, izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od 4 mjeseca, kao i maksimalan broj kaznenih bodova”, saopštio je predsjednik Suda Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti