Taste Atlas – globalni gastronomski vodič iz Hrvatske

Hrana je, osim plaža i prirodnih ljepota, jedan od tri najvažnija motiva za izbor destinacije, a samim tim i veoma čest razlog za povratak turista na neku destinaciju koju se već posjetili. Upravo zbog toga, internet stranica Taste Atlas obezbjeđuje svjetskim putnicima gastronomsku mapu sveta.

Taste Atlas predstavlja jedinstvenu gastronomsku mapu svijeta, gdje jednostavno i veoma pregledno možete vidjeti šta koji dio svijeta ima da ponudi gladnim turistima. Od lokalnih specijaliteta, kuhinja, do restorana, sve je praktično na jednom mestu, gde samo klikom možete otkriti sve najukusnije tajne nekog kraja sveta.

Taste Atlas ima veliku bazu podataka, dobar dio nje je napravljen na osnovu sopstvenog istraživanja, dok se drugi dio bazira na iskustvima i ocijenama turista. Posjetite stranicu, odaberite ili destinaciju ili neko nasumično jelo, saznajte sve o njemu i kulturi tog kraja.

Sve informacije možete pronaći na zvaničnoj intenet stranici gastronomskog vodiča Taste Atlas.

 

izvor: tumagazin

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti