Lišen slobode po međunarodnoj potjernici NCB Interpol-a Podgorica

Lišen slobode po međunarodnoj potjernici NCB Interpol-a Podgorica

Postupajući po međunarodnoj potjernici Nacionalnog centralnog biroa Interpol Podgorica, u Austriji je, krajem avgusta 2013. godine, lišen slobode državljanin Republike Srbije Mitrašinović Mirko (32), rođen u Smederevu.

Mitrašinović se potražuje po osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru, radi privođenja na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od dvije godine, na koju je osuđen presudom ovog suda, zbog krivičnog djela teška krađa.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti