TO Budva brendira autobuse u Beogradu, Sarajevu i Banja Luci

Turistička organizacija Budve juče je raspisala tnder za izbor najpovoljnijeg ponuđača za brendiranje autobusa u Beogradu , Sarajevu i  Banja Luci. Za ovu javbnu nabavku iz kase To budve biće izdvojeno oko 15 hiljada eura.

" Spoljašnje brendiranje vozila Javnog gradskog prevoza (JGP) na teritoriji Sarajeva, beograd i banja Luke  na period od po mjesec dana (jul/avgust i/ili decembar). U cilju promocije ljetnje turističke sezone (2022.) i novogodišnjeg programa – doček Nove 2023. godine u Budvi, Ponuđač je u obavezi da izvrši zakup kompletne raspoložive površine 1 vozila JGP, štampu reklamne folije, brendiranje vozila – montažu materijala (folije), održava foliju za vrijeme trajanja zakupa i dostavi foto-dokumentaciju – dokaz o realizaciji posla. Period zakupa: mjesec dana (jul/avgust i/ili decembar). Broj vozila: 1 Trasa: uži centar grada: Sarajevo Zakup površine vozila JGP koja svakodnevno saobraćaju na najfrekventnijim gradskim linijama koje prolaze dnevno minimum 20-30 puta kroz centar navedenog grada. Zakup površine vozila JGP, odnosno brendiranje autobusa detaljnije podrazumijeva: • zakup kompletne raspoložive površine 1 vozila JGP na period od po mjesec dana u unapred definisanom terminu ", navodi se u javnom pozivu.

 
 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti