TO Budve promoviše ponudu u Banja Luci

Uoči predstavljanja turističke ponude Budve na Međunarodnom sajmu turizma u Banja Luci, koji se održava od 8. do 10. aprila u TC "Delta Planet", predstavnici TO Budve prisustvovali su promociji i prigodnom koktelu koje su TO Novog Sada i TO Sremskih Karlovaca, zajedno sa predstavnicima svoje turističke privrede, organizovali u hotelu „Bosna“.

Ovom prilikom susreli su se v.d. direktora TO Budve, Nemanja Kuljača, i direktor TO Novog Sada, Branislav Knežević, i razmijenili mišljenja o predstavljanju na sajmu turizma u Banja Luci, promotivnim aktivnostima i trendovima u turizmu u ova dva pobratimska grada, a sve u duhu nastavka lijepe saradnje koja je i ozvaničena Protokolom u maju 2021. godine.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti