TO Budve u Beogradu promovisala postsezonske cijene u hotelima i manifestacije

Na Savskoj promenadi u Beogradu danas je održana promocija postsezone koju će, u budvanskim hotelima i privatnom smještaju, obilježiti cijene niže za 30% u odnosu na jul i avgust i specijalni aranžmani namijenjeni porodicama.

Najavljene su i manifestacije koje će, u organizaciji TO Budve, obilježiti septembar i oktobar na budvanskoj rivijeri - Petrovačka noć i Dan Širuna.

"Budvanskom jutru na Savskoj promenadi" prisustvovao je veliki broj predstavnika medija, a prolaznici su ugosćeni kafom, fugačom i ruštulama. Informativni biro Turističke organizacije opštine Budva na Savskoj promenadi će i narednih dana biti mjesto na kojem će se razmjenjivati informacije o svim aktivnostima koje turiste mogu očekivati u Budvi kraljem ljeta.

Turistička organizacija opštine Budva, ovim povodom, pripremila je flajer u kojem su objedinjene postsezonske cijene većine budvanskih hotela.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti