TOB na Međunarodnom sajamu turizma - SARAJEVO DESTINATION FESTIVAL

Predstavnice Turističke organizacije opštine Budva ovih dana promovišu sezonsku ponudu destinacije, budvanski hotelski i privatni smještaj, kao i nastupajuće manifestacije na Međunarodnom sajamu turizma - SARAJEVO DESTINATION FESTIVAL, koji se završava sjutra, a počev od 25. aprila u Sarajevu.

SARAJEVO DESTINATION FESTIVAL & TRAVEL FEST je mjesto okupljanja turističkih organizacija i cjelokupne turističke industrije u cilju promocije pojedinačnih turističkih destinacija zemalja regiona, Balkana i Evrope.

Crnu Goru su predstavljale sve lokalne organizacije sa primorja i pojedine sa sjevera u organizaciji i na štandu NTO CG.

Sajamsko predstavljanje je podrazumijevalo i B2B interakcije uz ideju da ovo bude mjesto povezivanja regionalnih turističkih partnera i organizacija, te platforma za neposredno povezivanje turističkih agencija, kompanija i krajnjih korisnika – putnika.

Tokom trajanja sajma organizovane su pojedinačne promocije zemalja učesnica, kroz prezentacije, gastronomske, folklorne, muzičke i druge sadržaje.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti