Tokom vikenda uhapšena 44 vozača koja su upravljala vozilom pod dejstvom alkohola

Tokom prethodnog vikenda na crnogorskim putevima evidentirana je 51 saobraćajna nezgoda. Nije bilo smrtno stradalih lica, jedno lice je zadobilo teške, a 15 lica lake tjelesne povrede.

U istom periodu pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 123 prekršajne prijave, izdali 736 prekršajnih naloga, oduzeli šest pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja, dok su lišili slobode 44 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti