TQ Plaza sija novogodišnjim sjajem

Iako pandemija koronavirusa ne jenjava, te brojne firme i privrednici odustaju od svih dešavanja, kompanija “ Tradeunique” još jednom je pokazala da i u ovim teškim vremenima ostaje dosljedna svojim poslovnim principima. Najveći šoping centar na primorju, TQ Plaza ukrašen je  u susret novogodišnjim praznicima , a svim posjetiocima uz pridržavanje strogih epidemiloških mjera pripremljeni su brojni popusti u svim trgovačkim radnjama, buticima kao i ostalim poslovnim lokalima.

Šoping centar TQ Plaza ukrašen je nalik svjetkim tržnim centrima. Velika jelka, novogodišnji ukrasi na ulazu, nezaobilazni Djeda mraz za fotografisanje, samo su neki od detalja nesvakidašnje novogodišnje bajke koja dočekuje posjetioce.

“Tradeunique” je godinama unazad u TQ Plazi pripremao bogat novogodišnji program uz humanitarne akcije, po čemu je ova kompanija prepoznata. 

Vjerujemo da će i ostali privrednici i preduzetnici pokazati maštovitost i ukrasiti svoje poslovne prostore u gradu, kako bi Budva što ljepše izgledala.