Tradicionalno okupljanje rotarijanaca na svečanosti “Ladies’ Night”

U petak, 24. novembra , sa početkom u 19,30 časova u hotelu „Splendid“, održaće se tradicionalno zimsko druženje rotarijanaca na svečanosti „Ladies' Night“ u organizaciji Rotari kluba Budva.

Planirano je da se i tokom ovogodišnje svečanosti okupe rotarijanci zemlje i inostranstva, članovi njihovih porodica, prijatelja Rotari kluba Budva, predstavnika diplomatskog kora, lokalne uprave, institucija grada Budve, koji će, pored ugodnog druženja, još jednom podsjetiti na potrebu za nesebičnim služenjem, osnovnu misiju Rotarija.

Nakon vrlo uspješnih akcija posvećenih djeci sa posebnim potrebama Budve, slabovidoj djeci Crne, Gore, opremanju dječjeg i porodiljskog odjeljenja bolnice Kotor, opremanju OB „Danilo I“ Cetinje, najstarije bolnice u Crnoj Gori, nabavke negatoskopa za budvanski Dom zdravlja, pomoći Samostanu Sv. Vida u Petrovcu, nabavci instrumenata za učenike Škole za osnovno muzičko obrazovanje u Budvi, nabavke logopedskog aparata za potrebe logopedske jedinice gradskog vrtića „Ljubica Jovanović Maše“, Rotari klub Budva novom akcijom, u skladu sa pomenutom misijom, nastavlja da pomaže lokalnoj zajednici.

Sredstva prikupljena tokom ovogodišnjeg „Ladies' Night-a“ Rotari klub Budva će namijeniti „Talentima Budve“, mladim ljudima grada koji odabirom aktivnosti i postignutim rezultatima već trasiraju svoj profesionalni i liderski put.

 

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti