Trofej prvaka države iz prijestonice seli se u prijestonicu našeg turizma

Maestralnom igrom izabranici Dejana Dragnića su u sinoćnjem duelu dokazali da će titulu uzeti tim koji je stručniji, pametniji i sposobniji a to su u ovom trenutku rukometaši Budvanske rivijere.

Gospoda sa primorja su u velikom stilu stigli na korak od titule u šampionatu Crne Gore. Budvani su sa četiri boda više, bez poraza, sa pobjedom od devet golova razlike u prvom dijelu sezone, stigli na Cetinje, a zatim pokazali da su u ovom momentu bolja ekipa od Lovćena – 26:22 (11:8).

Najefikasniji u sastavu Budvanske rivijere, koja se sada okreće finalnom turniru Kupa, na kojem će nastojati da stigne do duple krune, bili su Đorđo Peruničić, Marko Simović i Luka Nikolić sa po pet golova. Kod Lovćena, raspoloženi za igru u napadu, bili su Igor Marković sa devet, Slaven Lekić sa pet i Aleksa Perišić sa četiri gola.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti