Troje djece psi ujeli u Budvi

Samo u protekla dva dana u budvanskom Domu zdravlja prijavljena su četiri slučaja napada pasa, u kojima je je troje djece povrijeđeno. Roditelji su doveli troje djece koje su psi napali sa povredama od ujeda. Ljekarsku pomoć je potražila i jedna djevojčica koja je takodje zadobila povrede od ujeda psa lutalice. U dva slučaja je riječ o psima čiji su vlasnici poznati , dok preostala dva slučaja su psi lutalice.

Nebriga , kako o psima ljubmicima, tako i uklanjanje pasa lutalica sa ulica i iz parkova, nerijetka je pojava u Budvi.
Iznad Petrovca postoj azil za pse u koji bi šinterska služba trebala da odvodi napuštene životinje koje se nalaze na budvanskim ulicama.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti